The Buar Cabin

EN STOR LITEN STUGA

Stugan har genomgått omfattande renovering senaste åren och är ungefär 65 kvm i bottenvåning och 15 kvm på övervåningen Den ser kanske liten ut på utsidan men upplevs betydligt rymligare på insidan. Här finns alla nödvändiga funktioner för en eller två familjer och passar för sällskap upp till åtta personer. Ni som vill bo på landet och uppskattar en stor trädgård kommer gilla detta ställe.

BAD I HAV OCH SJÖ

Till salta bad i Idefjorden tar det knappt 10 minuter med bil. Badplatsen är barnvänlig med en liten sandstrand och brygga. På gångavstånd finns en enklare restaurang med uteservering, serveringstillstånd och glass. Idefjorden utgör riksgränsen till Norge så det är Norge ni ser på andra sidan.

Ni når många badplatser i skärgården på 15-20 minuters avstånd. Vi har skrivit ihop lite information om våra personliga favoritrestauranger, stränder och förslag på utflykter som ligger i stugan när ni kommer.

Vill ni ta ett litet morgon eller kvällsdopp så rekommenderar vi den närmaste badplatsen i Flöghulttjärnet. Den ligger på 3 minuters avstånd med bil. Parkera vid vägkanten och gå 12 meter på en stig, så når ni en liten långgrund sandstrand med en flytbrygga.

Ursholmen
Ursholmen

KÖK

På nedre plan finns ett rymligt kök som är fullt utrustat för matlagning. Här finns diskmaskin, spis, ugn, mikro, kaffebryggare, vattenkokare, kyl samt mindre frys. Matolja, kryddor, disktrasa, diskmedel och kökshandduk finns att använda.

ÖVERVÅNINGEN

På den mysiga övervåningen finns det två platsbyggda 90-sängar, en säng på 140 cm och en bäddbar puff som är 80 cm bred. Det finns ingen dörr mellan utrymmena på övervåningen. Trappan upp är brant men det finns bra stag att hålla sig i. Det är mörkläggningsgardiner i båda fönstren.

VARDAGSRUMMET

Vardagsrummet angränsar till köket och här finns en ny hörnsoffa i skinn, Smart-tv, DVD-spelare, barnfilmer, och stora skjutdörrar ut på altanen. Det finns också en ny bäddsoffa som utfälld är 144 cm bred. Hos oss är det viktigt att man trivs och känner sig hemma. Här finns inga möbler eller gamla textilier som luktar unket.

BADRUM

Badrummet är nyligen renoverat med träpanel på väggarna och det är golvvärme. Handfatsmöbeln är handgjord.

SOVRUMMET NERE

På bottenvåningen finns det ett litet sovrum med en kontinentalsäng på 140 cm. Det är nya fräscha madrasskydd på alla sängarna. Observera att sovrummet är litet.

VARFÖR BO HÄR?

Detta är en riktigt mysig stuga med en stor altan och en egen trädgård. I trädgården finns det sommartid en rejäl studsmatta av bra kvalitet och en lekställning för de små. Huset är utrustat för matlagning och mikro och diskmaskin finns naturligtvis. Grillen står redo på altanen precis utanför köket.

  • Stora umgängesytor
  • Egen trädgård
  • 'Mitt i naturen
  • 15 minuter till skärgården
  • 3 km till sjö
  • Nära vandringsleder
  • Komplett kök

Stugan ligger precis vid skogsbrynet och det är bara några kilometer till vandringsleder såsom Bohusleden. På andra sidan vägen brukar det gå två hästar i hagen och det är några hundra meter till ett mindre vattenfall. Vi har skrivit ihop lite information om våra personliga favoritrestauranger, stränder och förslag på utflykter som ligger i stugan när ni kommer. 

Ut till skärgården tar det 15 minuter med bil och på 25-30 minuters avstånd finns det många utflyktsmål.

STÄD OCH SÄNGKLÄDER

Gäster i The Buar Cabin tar med egna sängkläder och handdukar, samt städar stugan ordentligt innan hemresan. Alla gäster sopsorterar och tar med sin återvinning till återvinningstationen i Skee (ingen omväg). 

Stor härlig altan

NYBYGGD ALTAN

Det ska vara lätt att sitta ute och äta och man ska kunna följa solen utefter dagen när man är ledig. En rejäl altan lyfter ett helt boende under det varmare halvåret. Vi har två bord för fyra personer så att man kan anpassa platsen och få rum om man är många till bords. 

Hitta hit

The Buar Cabin

Norr Buar 12

info@cabins.se

@thebuarcabin

Cabins.se© 2022
(info@cabins.se)
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång